Presentatie nieuwe CD op 11 november in Soest

      Reacties uitgeschakeld voor Presentatie nieuwe CD op 11 november in Soest

Het Orgelfestivaljaar, ter gelegenheid van het in gebruik nemen van het Van Gruisen-Van Oeckelenorgel in de Oude Kerk te Soest, is bijna ten einde.  Op zondag 11 november a.s. om 15.30 uur wordt dit feestelijke jaar afgesloten met de presentatie van de CD, die Gonny van der Maten, vaste bespeler van het nieuwe orgel, afgelopen zomer heeft opgenomen in de Oude Kerk.

Tijdens deze presentatie zal Gonny van der Maten o.a. muziek laten horen van de CD, die als treffende naam “Als een feniks…….” heeft gekregen. Op het programma van deze middag staan werken van Felix Mendelssohn Bartholdy, Johannes Brahms, Alexandre Pierre Francois Boëly, Johann Sebastian Bach en Paul Hindemith.

Iedereen is van harte welkom bij deze presentatie. De toegang is gratis en na afloop van het concert is de CD voor € 15,00 verkrijgbaar. De opbrengst van de verkochte CD’s is bestemd voor het Orgelfonds.
Voor diegenen die er die middag niet bij kunnen zijn, is er uiteraard ook de mogelijkheid om een CD te bestellen door een mail te sturen naar gonnyvandermaten@gmail.com

Voor de vormgeving van cover en booklet tekende Herma Ardesch.